Pine Beach Loyalty - uvjeti korištenja
Pine Beach program vjernosti

Uvjeti Korištenja

 

Bodovi i pogodnosti uključeni u Pine Beach program vjernosti ostvarivi su tek nakon ostvarene i iskorištene rezervacije u Pine Beach resortu. Otkazanim ili na drugi način neostvarenim rezervacijama ne stječe se pravo na bodove i pogodnosti uključene u Pine Beach program vjernosti. Pine Beach Loyalty Programu mogu pristupiti samo individualni gosti koji su rezervirali izravno preko Pine Beach Pakoštane web stranice ili putem Pine Beach e-mail ponude. Pine Beach Loyalty program nije primjenjiv na rezervacije zaključene neizravno putem turističkih agencija ili ostalih posrednih kanala prodaje. 

 

Bodovi i pogodnosti uključene u Pine Beach program vjernosti nisu prenosivi na druge osobe. Bodove, pogodnosti, artikle i usluge iz trgovine vjernosti nije moguće zamijeniti za novac, popuste ili druge proizvode i usluge.

 

Rezervacije ostvarene prije stvaranja Pine Beach Programa Vjernosti nisu pretvorive u bodove, te pogodnosti i usluge uključene u Pine Beach Program Vjernosti nisu primjenjive na ostvarene rezervacije koje mu prethode.

 

Slike proizvoda dostupnih u trgovini vjernosti su informativnog karaktera, te se mogu u manjoj mjeri razlikovati od stvarnog proizvoda.

 

Korisnički podaci prikupljeni u Pine Beach Programu Vjernosti podliježu istim uvjetima i pravilima o zaštiti podataka, koje možete pregledati ovdje.

 

Za dodatne upite i informacije molimo pišite na info@pinebeach.hr